1. Home
  2. Workshop & Service
  3. Services

Services

Olieservice

Smeren, koelen, reinigen, beschermen: dat zijn de opdrachten van de motorolie. En daarom moet de olie regelmatig gewisseld worden. De juiste olie, de juiste filter en de vakkundige wissel zijn de belangrijkste onderhoudstaken aan uw auto en dat is natuurlijk zaak van de Garage Modix specialisten. Laat u over de juiste intervallen en de juiste olie voor uw wagen adviseren en maak een afspraak.

Vanaf € 89,00

Lakwerk

Het valt spijtig genoeg niet altijd te voorkomen: van een lakbeschadiging blijft bijna geen auto gespaard. Zodat u snel weer met de aanblik van uw wagen tevreden kan zijn, vindt Garage Modix voor u de juiste herstellingsmethode tegen de juiste prijs; en handelt daarbij de hele zaak af, ongeacht of de verzekering moet betalen of u zelf.

Batterijen

Hoewel de batterij een heel eenvoudig onderdeel van de auto lijkt, speelt ze een centrale rol en is haar stabiele functie van groot belang. Problemen met de batterij vormen vaak oorzaak voor grote ergernissen. Beschadigingen aan de batterij komen voor in de loop van het gehele jaar, maar vooral in de winter, wanneer ze bij zeer koude temperaturen niet meer genoeg vermogen kan leveren voor de start. Laat daarom regelmatig en tijdig de batterij checken. Bij de professionals van Garage Modix is de batterij-check overigens gratis.

Jaarlijks onderhoud

Elke auto heeft onderhoud en verzorging nodig. Zeer belangrijk daarbij is de jaarlijkse controle. Garage Modix onderhoudt uw wagen volgens fabrikantrichtlijnen. Een jaarlijkse controle volgens fabrikantrichtlijnen biedt veiligheid voor de techniek en is bepalend voor het waardebehoud van uw voertuig. Bij Garage Modix krijgt u naast een professionele service ook een aantekening in uw serviceboekje.

Vanaf € 299,00

Glasherstelling

Iedereen kent het probleem, vooral in de winter. Het voertuig voor u slingert een steen op uw voorruit, waardoor een sterretje ontstaat. Nu moet er snel gehandeld worden. Want als de voorruit nog niet gescheurd is, kan het sterretje meestal hersteld worden. Dan moet de hele voorruit niet gewisseld worden, wat u een dure herstelling of -in het geval van een omnium- de franchise uitspaart. Mocht een herstelling niet mogelijk zijn, verwisselt Garage Modix natuurlijk de gehele voorruit.

Herstelling van velgen

Spijtig genoeg is het erg snel gebeurd: een boordsteen bij het parkeren of een grote grenssteen en de velg is geschramd. Een lelijke smet op een perfecte auto. Dan is echter niet direct een nieuwe velg nodig. Als de velg niet vervormd is, kunnen de specialisten van garage Modix ze snel en voordelig repareren.

Vanaf € 59,00

Vervangwagen

Mobiliteit is vandaag de dag extreem belangrijk. Veel mensen zijn op een auto aangewezen. Een verblijf in de garage kan dus lastig worden. Niet zo bij Garage Modix, want er staat een vervangwagen voor u klaar om de tijd optimaal te overbruggen. Bij Garage Modix bent u altijd mobiel.

Onderhoud en herstelling

Om uw auto te allen tijde piekfijn  te houden en onnodig hoge kosten te vermijden, is het aangeraden om uw wagen geregeld binnen te brengen voor klein onderhoud en herstelling. Dit verlengt de levensduur en verzekert het waardebehoud van uw voertuig. De specialisten van Garage Modix stellen steeds de juiste diagnose en bieden u de veiligste en voordeligste oplossing. Na onderhoud en herstelling bij Garage Modix kan u opnieuw met een gerust hart de baan op gaan.

Dienst naverkoop

Onze medewerkers bij Garage Jean-Claude zijn steeds paraat om u verder te helpen.

Wij zijn uitgerust met professionele apparatuur, waarmee wij defecten vroegtijdig vaststellen. Zo kunnen wij voorkomen dat u later voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze technische specialisten kunnen u verderhelpen bij alle mechanische, elektrische en elektronische vragen en problemen.

Als u dus ergens mee zit, contacteer ons en maak een afspraak. Wij helpen u met plezier verder!

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()0477263768ContactLocatie & openingsuren